Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Közös társasjátékot dobott piacra Győri Zoltán és a sikerstartup, PanIQ Escape Rooms

"Megjelent Győri Zoltán legújabb társasjátéka, amely különleges kooperációban készült hazánk egyik siker startupjával, az amerikában terjeszkedő PanIQ Escape Rooms-al. A játék bemutatóját augusztus 9-én tartották a Hadikban, ahol Eke Angéla színésznő faggatta az alkotókat arról, milyen volt a közös munka és egyáltalán hogyan kell elképzelni egy közös kreatív alkotófolyamatot melynek eredményeképpen egy igazán pörgős, izgalmas partijátékot vihetünk haza." Forrás: Origo.hu

A játék különlegessége, hogy Magyarországon és az USA-ban egyszerre debütált, az angol verziót az Amazonon keresztül tudjuk megrendelni. 

Llamageddon társasjáték röviden arról szól, hogy PuhaAfrikán, - amely egy lámák által lakott bolygó - kitör az “Alpakalipszis” és mindenkinek menekülnie kell. A bolygó egyetlen űrhajót indít csupán, amin meghatározott számú férőhely van… a legrátermettebb lámáknak. Ebben a játékban ugyanis ügyesen meg kell győznünk a társainkat, hogy a mi lámánk a kulcs a túléléshez, még akkor is, ha egy ne adj isten titokban egy unott urológusról, vagy kleptomán helyszínelőről van szó. Ahogy ebből is érezhető, humoros és egyedi társasjáték született, amit a helyszínen hatalmas nevetések közepette játszott a közönség.

Top of page