Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dögöljön meg, vagy meneküljön meg a szomszéd lámája?

Ezt kell eldöntenünk Győri Zoli új partijátékában, a Llamageddonban, amiben mindenki azért érvel, hogy saját, különböző módon hasznos, ámde kivétel nélkül aljas lámái ne vesszenek oda bolygójukkal együtt. Forrás: GameStar.hu

Aki magyar játékosként elkezd elmélyülni a társasjátékok világában, öt perc után találkozhat valamilyen formában a Mit Játsszunk? közösségével. A 2017-ben indított YouTube csatornán már közel 1000 társasos témájú videó található, a Facebook csoportban 19 ezer tag beszélget arról, mivel játszik épp - több, mint a "Társasjáték" nevet viselő csoportban, ami egyszerű logika szerint a téma iránt érdeklődők legnagyobb gyűjtőhelye kellene legyen.

A csatorna egyik arca Győri Zoli, aki amellett, hogy tartalomgyártóként tevékenykedik, tervezőként is aktív. A 2020-ban megjelent, nem csak szórakoztató, de kivételesen gyönyörű Spicy-val nemzetközi sikereket ért el, a beszélgetésre bátorító Igen?, valamint Igen? És... játékokkal a hazai közönséget hódította meg, de említést érdemel az Egyszer volt... is, egy történetírós kreatív társas, amit a Libertine könyvesbolttal és Szabados Ágival együtt állítottak össze.

Most itt a szintén nemzetközi sikerre pályázó, a szabadulószobákban utazó PanIQ Roommal együttműködésben megálmodott Llamageddon, amiben az épp megsemmisülő Puhafrika bolygó lámák alkotta népének kimenekítését kell intéznünk, azonban az űrhajó túl szűk ahhoz, hogy mindenkit magunkkal vihessünk az ismeretlenbe. A teljes cikket a GameStar oldalán olvashatod.

 

Top of page